Selecteer een pagina

LEDEN

Sylvia Groen

Sylvia Groen

Sylvia Groen

Laat het vuur in jezelf weer branden!

Veilig en vol vertrouwen kijken naar jezelf (en je bedrijf) en je eigen talenten (h)erkennen.

Door een combinatie van praktische theorie en spiritualiteit komen we samen naar jouw kern.

Leer de archetypen in jezelf te herkennen en omarmen. Hierdoor ervaar je een fijne balans in je leven, maar kan je ook genieten van en lachen om je uit balans momenten.

Ik gun het iedereen om de ware kern te bereiken en met een gezonde portie levensenergie, vreugde en vertrouwen door het leven te gaan!

“Het geheim van verandering is om je energie niet te richten op het bestrijden van het oude, maar op het realiseren van het nieuwe.” – Socrates

Lisette Rusman

Lisette Rusman

Life coach en personal organizer

Leef je ideaal helpt ambitieuze mannen en vrouwen zoals jij met de vraag: “Wat wil ik nou echt met mijn leven?”
Ik leer je keuzes maken en knopen doorhakken. Samen bepalen we jouw doelen. Ik help je met het doorbreken van je blokkades en vastgeroeste patronen, die je tot nu toe hebben belemmerd. Met als resultaat dat je die grote stap of keuze nu wél kunt maken. Een stap dichter bij je ideale leven.

We are our choices!

Luuk Wijgers

Luuk Wijgers

Boekhouder en fiscaal adviseur

Hallo, ik ben Luuk Wijgers, oprichter van Adviesburo Wijgers B.V. in Driebergen. Ik ben boekhouder en fiscaal adviseur sinds 1985. Ooit opgeleid bij de belastingdienst ben ik als zelfstandige verder gegaan.
Ik ben een van de weinige boekhouders in Nederland die bij mijn klanten op bezoek gaat en samen met hen de administratie doet, meestal ben ik in een uurtje klaar, dan is de btw aangifte weer gebeurd en de administratie bijgewerkt. Nooit meer met een schoenendoos naar de boekhouder, altijd alles zelf in beheer, en dat alles voor een vooraf afgesproken prijs per volledig kalenderjaar. 4x per jaar een bezoek aan huis, en de administratie is bijgewerkt en de aangifte inkomstenbelasting is gedaan.
Het grote voordeel: U kunt zich bezighouden met waar u goed in bent.

Uw administratie, onze zorg.

 
Claudia Verbree

Claudia Verbree

Voor de rode draad in jouw verhaal

Je kunt als bedrijf willen vertellen hoe goed je bent. Of wat je te bieden hebt. Maar willen klanten dat lezen? Als tekstschrijver verplaats ik me in jouw klant en schrijf ik de oplossing voor het probleem dat ze hebben. En waarvoor ze bij jou moeten zijn. Een win-win situatie. Ik neem je mee op reis in een andere manier van communiceren. En met effect kan ik je beloven.

Volg je hart, dan kun je nooit verdwalen.

Marijke Gast

Marijke Gast

Specialist stress en slapen

Stress veroorzaakt onrust in je lijf. Je blijft maar piekeren, je slaapt slecht en je bent moe. Of erger, je ervaart lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn. Dan is het tijd voor actie! Doe de stresstest op https://gastcoaching.nl/gratis-stresstest/.
Voorkom een burn-out met een wetenschappelijk onderbouwde methode.
Ik leer je stress op een gezonde manier te hanteren met behulp van technologie en eenvoudige oefeningen. Succes gegarandeerd binnen drie maanden! Als gecertificeerd stress- en slaapcoach help ik mensen en organisaties om optimaal te kunnen presteren in werk en privé.

Spaar geen geld, maar mooie herinneringen.

Huib van Zessen

Huib van Zessen

Keuzes

Mijn creativiteit zet ik graag op een functionele en pure manier in voor de maatschappij. De rol van eigenaar en initiatiefnemer van één van de grootste studiekeuzenetwerken (o.a. MBOstart.nl, HBOstart.nl en Deeltijd-opleidingen.nl) van Nederland past mij daarom goed. Daarnaast sta ik 1 dag in de week open voor duurzame, sociale, creatieve en pure projecten, waar ik met mijn handen kan werken (achter een computer zit ik genoeg).

Het meest creatieve dat je ooit zult doen is het creëren van jezelf. – Deepak Chopra

Ellis Overbeek

Ellis Overbeek

Makelaar

Achter iedere deur schuilt een verhaal, een geschiedenis. Leuk, mooi, verdrietig: you name it.
Als makelaar kom je achter heel veel deuren waar dus ook iedereen zijn eigen verhaal heeft en zijn unieke leven leeft. En bij een verhuizing neem je afscheid van een deel van dat leven.

Dat is niet niks. Best iets om bij stil te staan.

Dus waarom de verkoop van je woning dan een haastklus laten zijn in plaats van een mooie stap naar je nieuwe toekomst?
Daar wil ik je graag bij helpen. We bepalen samen wat je wensen en de mogelijkheden zijn en wat ik daarin voor je kan betekenen.

Een verkoop of aankoop van een woning is immers een van de belangrijkste en meest kostbare gebeurtenissen in je leven. Ik regel, zorg, onderzoek en adviseer je, want ik ken niet alleen de emoties, maar ook het spel en alle regels.

Van begin tot eind sta ik je bij om de deur straks met een goed gevoel achter je dicht te trekken en een nieuwe te openen. 

Voor jouw stap naar een nieuwe toekomst

Jeroen Baars

Jeroen Baars

Grafisch Vormgever

Als Grafisch Vormgever begint elke opdracht voor mij met luisteren naar de klant met in het achterhoofd de doelgroep. Wat is het doel; wat zijn de randvoorwaarden en hoe kunnen we het beste starten met een goed en creatief concept om het beste resultaat te halen.

Studio Jeroen Baars kan daardoor als geen ander advies en ontwerp combineren en streef altijd naar het beste resultaat; onderscheidend en creatief.

“A great catch in design and communication!”

Irene van der Meulen

Irene van der Meulen

Ritueelbegeleider

Mijn liefde voor mensen, mijn kennis van rouw en mijn gevoel voor taal komen prachtig samen in mijn werk als ritueelbegeleider. Samen met nabestaanden ‘maak’ ik een uitvaartceremonie.

Dat begint met luisteren: naar hun verhalen en herinneringen, naar hun wensen en ideeën. Daarna zoeken we naar woorden, muziek of rituelen die passen bij de overledene en troost bieden aan de nabestaanden. Ik hou van schrijven en zoek net zo lang naar de juiste woorden voor een welkom, levensverhaal, gedicht of gebed, tot ik weet dat het klopt.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gezien weet. Ook de kinderen die erbij zijn, ook mensen die via een livestream meekijken, ook de echtgenote die weinig zegt en tijdens de afscheidsdienst niet wil spreken. Want voor iedereen is het belangrijk om op een goede manier afscheid te kunnen nemen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Dat gebeurt óf doordat uitvaartondernemers mij inschakelen óf doordat families zelf een beroep op mij doen.

Met liefde afscheid nemen.

William van Rijnsoever

William van Rijnsoever

Uitvaartbegeleiding

Hallo mijn naam is William van Rijnsoever, sinds 1 januari 2015 ben ik eigenaar van Uitvaartbegeleiding van Rijnsoever. Ben een zelfstandige uitvaartondernemer en 24 uur per dag bereikbaar. Samen met de nabestaande geven we de uitvaart de vorm die de overledene en/of de nabestaande graag zouden willen. Tijdens al deze dagen begeleid ik hun en draag zorg voor de uitvoering. 

Persoonlijk – respectvol en samen.

Naast mijn uitvaartonderneming ben ik samen met mijn 2 dochters DGA van Afscheidshuis De Boog BV. Afscheidshuis De Boog gelegen aan de Handboog in Houten bevat  2 24 uurs kamers, een verzorgruimte met centrale koeling, huiskamer voor bv een condoleance of een plechtigheid compleet met gebruik van beeld en geluid. Bij de 24 uurs kamers krijgt de familie, via door hun gekozen uitvaartondernemer een code en kunnen dan op ieder moment van de dag naar hun dierbare toe zonder dat de uitvaartondernemer er ook bij moet zijn. Ook is er de mogelijkheid voor een condoleance en/of een plechtigheid.

Afscheid nemen op ieder gewenst moment

Hanneke Honders

Hanneke Honders

Verbeter & groei!

Het lef om alles te willen verbeteren!

Mijn passie: mensen, ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groei in persoonlijke ontwikkeling, vanuit passie en talent, groei als ondernemer, groei in leiderschap. Voor mij gaat het altijd over jou, wie ben je, wat wil je, wat doe je en waarom? Ik help je graag om de beste versie van jezelf te worden en te blijven groeien en ontwikkelen. Zowel als persoon als in je onderneming. Ik ren met je mee als dat nodig is, rem je af als je te snel gaat en houd je een spiegel voor, zodat je steeds met de goede dingen bezig blijft. Blijf verbeteren en haal alles uit jezelf en het leven!

Leuke dingen doen met leuke mensen!

Marjan Slagt

Marjan Slagt

Orthomoleculair Voedingsdeskundige

Gezonde voeding, weet jij nog wat dat is?
In een wereld vol diëten, voedingshypes, misleidende etiketten en allemaal bekende Nederlanders en goeroes die op social media schreeuwen verstand te hebben van voeding… Wat is echt gezonde voeding? En nog veel belangrijker wat is dat voor jou? Het is mijn missie mensen te helpen naar een gezonde leefstijl en klachtenvrij leven. Dit doe ik door mijn persoonlijke benadering en overdracht van mijn kennis, waardoor je het zelf toe kan passen. Ik help vrouwen met, zoals ik het noem, dansende hormonen, vrouwen die last hebben van de effecten van de overgang, zoals vermoeidheid, niet meer lekker kunnen slapen en gewichtstoename. Zij weten dat voeding kan helpen, maar hebben geen idee wat gezond is en wat hen het beste helpt. Ik help hen om prettig door deze fase te komen, zonder dat er niets meer mag. Ik help hen door de voedingsjungle heen, stapje voor stapje, om met de juiste voeding, die bij hen past weer gezond te worden en vooral te blijven. Wellicht met als kers op de taart enkele supplementen. Een bloedtest dmv een vingerprik kan onderdeel zijn van de zoektocht naar de perfecte voeding, want ieder persoon is anders. Ik nodig je uit om samen deze reis naar een gezonder en gelukkiger leven te beginnen.

Gezondheid en genieten gaan perfect samen!

Ronny Neilen-Bruijnen

Ronny Neilen-Bruijnen

Zelfstandig Workshop Kok

ls puber wist ik het al: ik ga iets in de biologie doen! Wat dat ‘iets’ precies zou worden, daar had ik geen idee van. Nou, dat is een heel bijzonder levenspad geworden! De eerste 14 jaar van mijn werkende leven speelde zich af in en voor de klas. In 2000 heb ik van mijn werk mijn hobby gemaakt en van mijn hobby mijn werk: ik ben uit het onderwijs gestapt en heb mijn geluk gezocht in de ICT. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na 14 jaar ICT ben ik toch weer de biologieboeken in gedoken. Na twee jaar van studeren, alle ‘oude’ kennis weer ophalen en ‘nieuwe’ kennis opdoen, mocht ik mezelf vol trots Voedingsdeskundige noemen en behoor ik tot de selecte groep ‘Groene koks’ (Groene Kookacademie Koks). De combinatie van al die opgedane theoretische en praktische kennis gaf mij de perfecte basis voor mijn bedrijf en daarmee was Voeding&Z (spreek uit: voeding enzovoorts) geboren: mijn missie is om voeding in te zetten als het medicijn van de toekomst. Onder de naam Ronny’z verzorg ik kookworkshops, dat is het onderdeel van mijn bedrijf dat mensen in de keuken en om de eettafel verbindt.

Plezier, genieten en samenzijn bevorderen de gezondheid op een niet te onderschatten manier! Dus ook in de keuken zwaai ik de scepter met passie en plezier.

Gezonde groet,

Sanne Ruiter

Sanne Ruiter

Adem- en transformatiecoach

Ik geloofde er helemaal niets van toen ik één van de mooiste complimenten ooit kreeg: “Je bent een krachtige en sterke vrouw, zowel fysiek als mentaal”. Ik was op dat moment zeventien jaar oud, onzeker, verlegen en compleet uitgeput door het chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CVS). Ik
had het gevoel dat ik anders was, alsof ik er niet helemaal bij hoorde. Letterlijk stond ik buiten het leven. Tijdens mijn revalidaties leerde ik mijn leven in te vullen met dingen die mij energie gaven zodat ik opknapte van CVS, maar daaronder lag altijd het gevoel van niet goed genoeg te zijn. Tót ik mij tijdens een breathworksessie weer kon verbinden met het gevoel van mijn eerste bevalling. Het
gevoel van een (oer)kracht in mezelf en het volste vertrouwen dat ik wist wat ik moest doen. Op dat moment kon ik de hardnekkige overtuiging ‘ik ben niet goed genoeg’ loslaten en kwam mijn leven in een stroomversnelling. Waar betaal jij door vanuit je hoofd te leven en jezelf nog (onbewust) aan te passen? Met je geluk, je energie of je gezondheid? Als je met mij werkt dan laat ik je verbinden met wie jij in de kern bent, onder alle belemmerende gedachtes en overtuigingen. Ik laat je voelen ‘ik mag zijn wie ík ben en wie ik ben is goed genoeg’. Zodat je vol vertrouwen je leven op jouw eigen voorwaarden gaat leven.

Er is nog zóveel meer voor jou mogelijk dan wat je nu denkt of gelooft

Monique van Giezen

Monique van Giezen

Fysio- en craniotherapie, Individuele Pijn Reset Cursus en Zwangerschaps- en ouderschapscursus

Mijn nieuwsgierigheid naar het menselijk bewegen, zowel letterlijk als figuurlijk (wat beweegt mensen?), heeft geleid tot het volgen van verschillende opleidingen die elkaar aanvullen. Dit zorgt voor een breed aanbod en brede blik, waarbij ik niet vasthoud aan een enkel concept, maar met een holistische aanpak jou als mens centraal zet en zorg op maat bied. Ik werk daarbij bij voorkeur met mijn handen, om jou te helpen je lichaam te ontspannen, soepel te maken en goed gecoördineerd te laten bewegen, en je bewust te maken van wat je allemaal aan en in je lichaam kunt opmerken. Ik loop, denk en voel graag met je mee in je proces naar een pijnvrij en ontspannen leven. Met mijn zwangerschaps- en ouderschapscursus begeleid ik aanstaande ouders naar een zelfbewust, ontspannen en sensitief ouderschap.

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen! -Loesje-

Ellen Meij-Koppers

Ellen Meij-Koppers

Coaching aan kinderen, jongeren en hun ouders begeleiden van kinderen in het onderwijs

Opgroeien tot jongvolwassenen gaat met vallen en opstaan. Als ouder begeleid jij je kind in dat proces. Soms gaat dat je makkelijk af en soms lukt het niet. Weet dan dat je er niet alleen voor staat. In mijn praktijk help ik tieners/jongeren om hun angsten te overwinnen en vol zelfvertrouwen verder te gaan. Jij als ouder bent een onderdeel van dit proces.

Als je al jong leert om blij met jezelf te zijn, te leren omgaan met emoties en gevoelens, te ervaren dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, zullen angsten minder snel of helemaal niet voren komen. Daarom geef ik in mijn praktijk ook de training ‘Alles zit in mij’ aan kinderen van 7 t/m 11 jaar.

Voel je welkom om kennis te maken.

Wacht niet op morgen, kies voor vandaag!

 

WIl je een keer meedoen? Meld je dan aan als gast!

Kom een keer langs om te ervaren wat de Ontbijtclub is en wat het jou kan opleveren. Meld je aan via onderstaande knop.