Selecteer een pagina

LEDEN

Sylvia Groen

Sylvia Groen

Sylvia Groen

Laat het vuur in jezelf weer branden!

Veilig en vol vertrouwen kijken naar jezelf (en je bedrijf) en je eigen talenten (h)erkennen.

Door een combinatie van praktische theorie en spiritualiteit komen we samen naar jouw kern.

Leer de archetypen in jezelf te herkennen en omarmen. Hierdoor ervaar je een fijne balans in je leven, maar kan je ook genieten van en lachen om je uit balans momenten.

Ik gun het iedereen om de ware kern te bereiken en met een gezonde portie levensenergie, vreugde en vertrouwen door het leven te gaan!

“Het geheim van verandering is om je energie niet te richten op het bestrijden van het oude, maar op het realiseren van het nieuwe.” – Socrates

Lisette Rusman

Lisette Rusman

Life coach en personal organizer

Leef je ideaal helpt ambitieuze mannen en vrouwen zoals jij met de vraag: “Wat wil ik nou echt met mijn leven?”
Ik leer je keuzes maken en knopen doorhakken. Samen bepalen we jouw doelen. Ik help je met het doorbreken van je blokkades en vastgeroeste patronen, die je tot nu toe hebben belemmerd. Met als resultaat dat je die grote stap of keuze nu wél kunt maken. Een stap dichter bij je ideale leven.

We are our choices!

Luuk Wijgers

Luuk Wijgers

Boekhouder en fiscaal adviseur

Hallo, ik ben Luuk Wijgers, oprichter van Adviesburo Wijgers B.V. in Driebergen. Ik ben boekhouder en fiscaal adviseur sinds 1985. Ooit opgeleid bij de belastingdienst ben ik als zelfstandige verder gegaan.
Ik ben een van de weinige boekhouders in Nederland die bij mijn klanten op bezoek gaat en samen met hen de administratie doet, meestal ben ik in een uurtje klaar, dan is de btw aangifte weer gebeurd en de administratie bijgewerkt. Nooit meer met een schoenendoos naar de boekhouder, altijd alles zelf in beheer, en dat alles voor een vooraf afgesproken prijs per volledig kalenderjaar. 4x per jaar een bezoek aan huis, en de administratie is bijgewerkt en de aangifte inkomstenbelasting is gedaan.
Het grote voordeel: U kunt zich bezighouden met waar u goed in bent.

Uw administratie, onze zorg.

 
Claudia Verbree

Claudia Verbree

Voor de rode draad in jouw verhaal

Je kunt als bedrijf willen vertellen hoe goed je bent. Of wat je te bieden hebt. Maar willen klanten dat lezen? Als tekstschrijver verplaats ik me in jouw klant en schrijf ik de oplossing voor het probleem dat ze hebben. En waarvoor ze bij jou moeten zijn. Een win-win situatie. Ik neem je mee op reis in een andere manier van communiceren. En met effect kan ik je beloven.

Volg je hart, dan kun je nooit verdwalen.

Marijke Gast

Marijke Gast

Specialist stress en slapen

Stress veroorzaakt onrust in je lijf. Je blijft maar piekeren, je slaapt slecht en je bent moe. Of erger, je ervaart lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn. Dan is het tijd voor actie! Doe de stresstest op https://gastcoaching.nl/gratis-stresstest/.
Voorkom een burn-out met een wetenschappelijk onderbouwde methode.
Ik leer je stress op een gezonde manier te hanteren met behulp van technologie en eenvoudige oefeningen. Succes gegarandeerd binnen drie maanden! Als gecertificeerd stress- en slaapcoach help ik mensen en organisaties om optimaal te kunnen presteren in werk en privé.

Spaar geen geld, maar mooie herinneringen.

Huib van Zessen

Huib van Zessen

Keuzes

Mijn creativiteit zet ik graag op een functionele en pure manier in voor de maatschappij. De rol van eigenaar en initiatiefnemer van één van de grootste studiekeuzenetwerken (o.a. MBOstart.nl, HBOstart.nl en Deeltijd-opleidingen.nl) van Nederland past mij daarom goed. Daarnaast sta ik 1 dag in de week open voor duurzame, sociale, creatieve en pure projecten, waar ik met mijn handen kan werken (achter een computer zit ik genoeg).

Het meest creatieve dat je ooit zult doen is het creëren van jezelf. – Deepak Chopra

Ellis Overbeek

Ellis Overbeek

Makelaar

Achter iedere deur schuilt een verhaal, een geschiedenis. Leuk, mooi, verdrietig: you name it.
Als makelaar kom je achter heel veel deuren waar dus ook iedereen zijn eigen verhaal heeft en zijn unieke leven leeft. En bij een verhuizing neem je afscheid van een deel van dat leven.

Dat is niet niks. Best iets om bij stil te staan.

Dus waarom de verkoop van je woning dan een haastklus laten zijn in plaats van een mooie stap naar je nieuwe toekomst?
Daar wil ik je graag bij helpen. We bepalen samen wat je wensen en de mogelijkheden zijn en wat ik daarin voor je kan betekenen.

Een verkoop of aankoop van een woning is immers een van de belangrijkste en meest kostbare gebeurtenissen in je leven. Ik regel, zorg, onderzoek en adviseer je, want ik ken niet alleen de emoties, maar ook het spel en alle regels.

Van begin tot eind sta ik je bij om de deur straks met een goed gevoel achter je dicht te trekken en een nieuwe te openen. 

Voor jouw stap naar een nieuwe toekomst

Jeroen Baars

Jeroen Baars

Grafisch Vormgever

Als Grafisch Vormgever begint elke opdracht voor mij met luisteren naar de klant met in het achterhoofd de doelgroep. Wat is het doel; wat zijn de randvoorwaarden en hoe kunnen we het beste starten met een goed en creatief concept om het beste resultaat te halen.

Studio Jeroen Baars kan daardoor als geen ander advies en ontwerp combineren en streef altijd naar het beste resultaat; onderscheidend en creatief.

“A great catch in design and communication!”

Irene van der Meulen

Irene van der Meulen

Ritueelbegeleider

Mijn liefde voor mensen, mijn kennis van rouw en mijn gevoel voor taal komen prachtig samen in mijn werk als ritueelbegeleider. Samen met nabestaanden ‘maak’ ik een uitvaartceremonie.

Dat begint met luisteren: naar hun verhalen en herinneringen, naar hun wensen en ideeën. Daarna zoeken we naar woorden, muziek of rituelen die passen bij de overledene en troost bieden aan de nabestaanden. Ik hou van schrijven en zoek net zo lang naar de juiste woorden voor een welkom, levensverhaal, gedicht of gebed, tot ik weet dat het klopt.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gezien weet. Ook de kinderen die erbij zijn, ook mensen die via een livestream meekijken, ook de echtgenote die weinig zegt en tijdens de afscheidsdienst niet wil spreken. Want voor iedereen is het belangrijk om op een goede manier afscheid te kunnen nemen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Dat gebeurt óf doordat uitvaartondernemers mij inschakelen óf doordat families zelf een beroep op mij doen.

Met liefde afscheid nemen.

William van Rijnsoever

William van Rijnsoever

Uitvaartbegeleiding

Hallo mijn naam is William van Rijnsoever, sinds 1 januari 2015 ben ik eigenaar van Uitvaartbegeleiding van Rijnsoever. Ben een zelfstandige uitvaartondernemer en 24 uur per dag bereikbaar. Samen met de nabestaande geven we de uitvaart de vorm die de overledene en/of de nabestaande graag zouden willen. Tijdens al deze dagen begeleid ik hun en draag zorg voor de uitvoering. 

Persoonlijk – respectvol en samen.

Naast mijn uitvaartonderneming ben ik samen met mijn 2 dochters DGA van Afscheidshuis De Boog BV. Afscheidshuis De Boog gelegen aan de Handboog in Houten bevat  2 24 uurs kamers, een verzorgruimte met centrale koeling, huiskamer voor bv een condoleance of een plechtigheid compleet met gebruik van beeld en geluid. Bij de 24 uurs kamers krijgt de familie, via door hun gekozen uitvaartondernemer een code en kunnen dan op ieder moment van de dag naar hun dierbare toe zonder dat de uitvaartondernemer er ook bij moet zijn. Ook is er de mogelijkheid voor een condoleance en/of een plechtigheid.

Afscheidshuis De Boog gaat eind van 2022 open.

Afscheid nemen op ieder gewenst moment

Hanneke Honders

Hanneke Honders

Verbeter & groei!

Het lef om alles te willen verbeteren!

Mijn passie: mensen, ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groei in persoonlijke ontwikkeling, vanuit passie en talent, groei als ondernemer, groei in leiderschap. Voor mij gaat het altijd over jou, wie ben je, wat wil je, wat doe je en waarom? Ik help je graag om de beste versie van jezelf te worden en te blijven groeien en ontwikkelen. Zowel als persoon als in je onderneming. Ik ren met je mee als dat nodig is, rem je af als je te snel gaat en houd je een spiegel voor, zodat je steeds met de goede dingen bezig blijft. Blijf verbeteren en haal alles uit jezelf en het leven!

Leuke dingen doen met leuke mensen!

WIl je een keer meedoen? Meld je dan aan als gast!

Kom een keer langs om te ervaren wat de Ontbijtclub is en wat het jou kan opleveren. Meld je aan via onderstaande knop.